top of page

Vår historie

Ambience

For 10 år siden var Ambience kun en drøm. En drøm om å drive en salong som kunne tilby behandlinger av ytterste kvalitet for å fremme naturlig skjønnhet. Det skulle også være et sted hvor hverdagen kunne kobles av fullstendig. I drømmende musikk, behagelige omgivelser og terapeuter som perfeksjonerte arbeidet sitt til fingerspissene. 

 

I dag tilbyr vi et bredt spekter av ulike behandlinger, fører håndplukkende kvalitetsprodukter, har utviklet egne profesjonelle produkter som har fått navnet Ambience Cosmetics og holder kurs for andre som ønsker en start i skjønnhetsbransjen. 

Vi får stadig spørsmål om hva Ambience betyr og hvorfor vi har valgt et navn som skiller seg ut. 

"Ambience" betyr atmosfære. Vi tror og mener at ytre skjønnhet ikke er nok i seg selv for at du skal føle deg som ditt beste "jeg"

Alt du gir tilgang til rundt deg, vil påvirke hvordan du har det. Omgivelsene, menneskene, lydene og hva du gir din energi til. Vi gjør derfor vårt ytterste for at enhver klient skal få en behagelig, fullstendig avslappende opplevelse under enhver behandling. 

IMG_8704.jpg

Dont fear failure.
Fear being in the exact same place next year as you are today.
 

Vi treffer hele tiden på talentfulle, ambisiøse og kreative mennesker som er redde for å ta steget i å nå sine drømmer om jobbe med det de elsker. Vi mener at med riktig innstilling, et skarpt fokus, drivkraft og stå - på vilje så klarer du det. 

 

Vi pleier å si; If not now, when? 

Just because its hard, it dosnt mean its impossible. You can do it. 

Alle våre elever som deltar på kurs og workshop får tilgang på online support i etterkant. Det er fordi vi ønsker å kunne støtte, motivere og hjelpe elevene våre med å nå de målene de har satt for å kunne lykkes. 

bottom of page